Text Box: The Ski Pro
Instructor Profesionist de Ski – Predeal, Romania / Mt. Creek, NJ, USA

About the  Ski-Pro®

The Ski Pro (Tiberiu Sandu) este unul din cei mai proeminenti instructori de ski din Romania.

Experienta sa de peste 40 de ani de alunecare pe skiuri, din care 16 ani ca skior de performanta cu rezultate de top (cu nenumarate clasari pe podium, inclusiv Campion National al Romaniei), fost membru al Lotului National de Ski intre anii 1986-1993 si al lotului olimpic pentru J.O. de iarna din 1994, de la Lillehammer si 26 ani de profesionism ca Instructor de Ski, antrenor de ski si technician in domeniul echipamentului de ski, il recomanda ca o alegere ideala pentru orice persoana dornica de a invata acest sport, dar si pe cei ce vor sa-si imbunatateasca cunostintele deja acumulate.

 

Pregatirea profesionala in domeniu cuprinde cursuri de monitor si antrenor de ski in Romania, dar si cursuri de instructor si antrenor de ski in SUA. Tiberiu Sandu este membru activ al A.M.P.S.R. (Asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania) si fost membru al P.S.I.A. (Professional Ski Instructors of America) si al U.S.S.C.A. (United States Ski Coaches Association), in anii ‘90.

De mentionat este si faptul ca in 8 din cele 12 participari la Concursul National al Monitorilor de Ski din Romania, concurs organizat anual incepand din anul 2000, Tiberiu Sandu s-a clasat pe prima treapta a podiumului, ultima victorie fiind in martie 2010, invingand de fiecare data nu doar “adversarii” din propria categorie de varsta, ci pe toti participantii la concurs, indiferent de varsta.

 

In ultimii 26 ani a activat ca Instructor / antrenor de Ski in Mount Snow (U.S.A.), PREDEAL, Poiana Brasov si Sinaia, dar si in Morzine si Avoriaz (Franta), in ultimii ani profesand din nou in SUA, la Mountain Creek, fiind deosebit de apreciat pentru profesionalism, seriozitate, atentie, rabdare si nu in ultimul rand, pentru importanta acordata sigurantei pe skiuri.

Lectiile de ski predate de catre Tiberiu Sandu vizeaza persoane din toate categoriile de varsta, varsta minima recomandata fiind de 2.5 -3 ani, iar varsta maxima fiind …irelevanta.

© 2008-2015   Ski Pro.  All rights reserved.